Criminal Game

Criminal Game

Iedere machtige crimineel begint Klein: Je staat in Palermo, in het donker. Je handen trillen, je steekt een ijzerdraadje in een slot, hoort een klik, en je kunt de auto in. Twee draadjes tegen elkaar en je rijdt weg. Je verkoopt de wagen aan een schimmige dealer, en je weet, op een dag werk jij voor mij.

Je bent niet zomaar een crimineel in deze criminal game, maar onderdeel van een familie. Ik mag je er niets over vertellen, door onze code, de Omerta, maar ik kan je dit zeggen:

  • Je begint onderaan, en klimt langzaam naar boven
  • Je zorgt voor je eigen veiligheid
  • Je verzamelt maten en bondgenoten
  • En je legt ze om, als ze je niet respecteren of bedreigen
  • Je bouwt je zaakjes in deze criminal game uit
  • Tot dat je zo groot bent dat niemand je meer iets durft te maken
  • Je wordt langzaam de machtigste en meest gevreesde crimineel van Sicilië en omstreken

Uiteindelijk kan niemand je meer verslaan, maar je moet natuurlijk wel je naam vestigen. In deze criminal game word jij de sterkste, of leg je het loodje terwijl je het probeert….

Hoe speel ik deze Criminal Game?

In deze maffia RPG heb je een eigen ‘dashboard’, waarop je kunt zien hoe veel geld je hebt, welke (criminele) activiteiten je kunt uithalen, hoe gezond je bent en hoeveel respect je geniet. Ook zie je je bezittingen en auto’s en heb je toegang tot de fora, je credits, de kroeg, locaties, het casino, de families en alle andere dingen die je helpen in dit spel.

Vanaf hier ga je aan de slag en bouw je langzaam je imperium op. Je werkt samen met andere spelers, maar beschermt jezelf goed en kijkt altijd over je schouder.

Waar wacht je nog op? Speel hier deze maffia RPG

Hoe gaat deze criminal game?

Je begint natuurlijk klein, je werkt een beetje, hosselt wat, jat snoep van een kind, rolt zakken, steelt een auto, verdient geld en respect met races, zorgt dat je beschermd bent tegen je mede criminelen, maakt wat dealtjes, helpt wat mensen uit, maar wordt steeds sterker. Als iemand anders toch sterker blijkt te zijn dan dat jij was, dan kun je opnieuw beginnen. Jammer, maar je kunt altijd blijven meedoen aan deze criminal game.

Want, jouw droom is de macht, het leventje, en in leven blijven. De spanning van deze criminal game geeft je de kick die je nodig hebt, geeft je de wil om groter te zijn, en de kracht om sterker te worden. Je schakelt in deze criminal game je medestanders in en je tegenstanders uit. Je sluit je aan bij een familie, haalt je kameraden uit de bajes en verdient respect. Niemand kan je raken als je de grootste bent, maar de weg daar naartoe is de leukste en spannendste weg die er is.

Je sluit dealtjes in de kroeg en vindt zo je bondgenoten. Uiteindelijk sluit je je aan bij een familie en werk je jezelf op. Je wachttijden verminderen, je gaat meer verdienen, je wordt sterker en krijgt betere bondgenoten, terwijl je je machtige vijanden op een slimme ,manier te vriend houdt, of uitschakelt…

Wil je sneller spelen of jezelf een betere positie bezorgen. Schaf dan een betaald account aan en koop extra credits. Hiermee kun je betere bescherming en betere wapens kopen, en doorspelen als je eigenlijk moet wachten. Begin je reis naar de top en bouw een machtig crimineel imperium op, waarin iedereen het respect voor je heeft dat jij verdient en jouw wil de enige wet is. Niet alleen in de familie, maar op het hele eiland…

Ga je mee met deze deal, of durf je te weigeren…?