Maffia RPG

Maffia RPG

Speel deze spannende maffia RPG en bouw je reputatie en criminele imperium langzaam maar zeker uit, totdat je niet meer te stoppen bent en de Capo di tutti capi bent geworden. In deze maffia RPG begin je onderaan, maar weet je door slim te spelen, goede deals te sluiten, bij de juiste familie te komen en uit handen te blijven van de politie en van andere maffiosi steeds hogerop te komen.

Wat is een maffia RPG?

Een maffia RPG is een online rollenspel (RPG = Role-Playing Game) waarin je als maffioso in wording keuzes moet maken en risico’s moet lopen om meer geld en reputatie te verdienen. Hierdoor kun je in de maffia RPG betere klussen krijgen, wapens en bescherming kopen, met andere maffiosi samenwerken en hogerop klimmen binnen je eigen familie en binnen de wereld waarin het verhaal zich afspeelt.

Deze maffia RPG is een leuke manier om je te verliezen in een andere wereld en andere tijd. Je kunt altijd blijven spelen, maar als je in de game iets overkomt, begin je weer van vooraf aan. Als je vindt dat het spel te langzaam gaat of je gewoon betere bescherming of wapens wilt kopen, dan kun je een betaald account nemen en credits bijkopen. Dit zorgt dat je speelervaring nog leuker wordt!

Wat is het verhaal van deze maffia RPG?

In deze maffia RPG is jouw doel om de absolute godfather, de capo di tutti capi te worden van de maffia van Sicilië. Je begint onderaan de ladder met het stelen van fietsen, kleine diefstalletjes in winkels, enzovoorts. Langzaam word je machtiger en rijker en kun je je beschermen tegen andere maffiosi, en met hen gaan samenwerken. Je sluit je aan bij een familie of start er zelf een, en zorgt met elkaar dat niemand jullie wat maakt.

  • Kun je geld verdienen door te werken of door misdaden
  • Hossel je wat bij elkaar, of ga je voor het grotere werk
  • Kun je auto’s kopen en jatten en tegen elkaar racen
  • Maak je in de kroeg schimmige dealtjes en plan je perfecte misdaden
  • Schakel je je tegenstanders uit
  • Bescherm je jezelf, je familie en je bondgenoten
  • Koop je credits bij als je even een boost nodig hebt, of speel je geheel gratis
  • Klim je op te de machtigste positie op het eiland en in Italië

Hoe speel ik deze maffia RPG?

In deze maffia RPG heb je een eigen ‘dashboard’, waarop je kunt zien hoe veel geld je hebt, welke (criminele) activiteiten je kunt uithalen, hoe gezond je bent en hoeveel respect je geniet. Ook zie je je bezittingen en auto’s en heb je toegang tot de fora, je credits, de kroeg, locaties, het casino, de families en alle andere dingen die je helpen in dit spel.

Vanaf hier ga je aan de slag en bouw je langzaam je imperium op. Je werkt samen met andere spelers, maar beschermt jezelf goed en kijkt altijd over je schouder.

Waar wacht je nog op? Speel hier deze maffia RPG