Over Ons

Wat is Banditi?

Banditi is een maffia RPG waarin jij in de huid kruipt van een maffioso. Langzaam kun je jezelf opwerken en meer geld verdienen, waarvoor je je kunt beschermen, betere wapens kunt kopen of nog snellere auto’s. Sluit je aan bij een familie en vind bondgenoten om schimmige dealtjes mee te sluiten.

Het verhaal ontvouwt zich langzaam en de keuzes die jij maakt, de strategie die jij uitdenkt en de keuzes en strategieën van anderen zorgen ervoor dat het spel nooit eentonig of hetzelfde is. Jij en alle andere spelers maken deze donkere en spannende wereld. Je kunt met elkaar in overleg op de fora en bovendien tegen elkaar racen met je (gestolen) auto’s.

Wie bieden Banditi aan?

Banditi.nl is een maffia RPG die door Marketing Metrics gehost en aangeboden wordt. Het spel bevat geen advertenties en is gratis te spelen. Wil je sneller kunnen spelen, meer kans hebben op succes en meer geld en respect ontvangen? Dan kun je credits bijkopen in het spel. Hierdoor kunnen wij het spel bovendien in de lucht houden.

Ons team bestaat uit een groep admins en moderators. De admins nemen geen deel aan het spel, maar zorgen dat fouten in het spel worden opgelost en er regelmatig leuke toevoegingen gedaan worden. De Moderators zorgen voor de naleving van de spelregels, en kijken of er op de fora respectvol met elkaar wordt omgegaan, zonder schelden, pesten, bedreigingen of valsspelerij. Zo kan iedereen genieten van het spelen van Banditi. Daarnaast kun je bij de moderators terecht als je vragen hebt over het spel.

Hoe speel ik deze maffia RPG?

In deze maffia RPG heb je een eigen ‘dashboard’, waarop je kunt zien hoe veel geld je hebt, welke (criminele) activiteiten je kunt uithalen, hoe gezond je bent en hoeveel respect je geniet. Ook zie je je bezittingen en auto’s en heb je toegang tot de fora, je credits, de kroeg, locaties, het casino, de families en alle andere dingen die je helpen in dit spel.

Vanaf hier ga je aan de slag en bouw je langzaam je imperium op. Je werkt samen met andere spelers, maar beschermt jezelf goed en kijkt altijd over je schouder.

Waar wacht je nog op? Speel hier deze maffia RPG

Hoe kan ik me aanmelden?

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt het spel direct spelen als gast, maar natuurlijk ook een account aanmaken. Met een account kun je je voortgang in deze maffia game opslaan en credits kopen om jouw account sterker te maken. Ook krijg je af en toe een extra’tje van ons, zoals gratis credits bij het aanmaken van een account. Met een account kun je op de fora in overleg met je medespelers en jezelf aansluiten bij een familie, of je eigen familie beginnen.

Ook kun je andere spelers met een account privé berichten sturen en je aanmelden als moderator. Door je account kunnen we bovendien zien of je op een respectvolle manier omgaat met je medespelers, waardoor je altijd zeker weet dat jij en iedereen plezier beleeft aan het spelen van dit spel.

  • Kun je geld verdienen door te werken of door misdaden
  • Hossel je wat bij elkaar, of ga je voor het grotere werk
  • Kun je auto’s kopen en jatten en tegen elkaar racen
  • Maak je in de kroeg schimmige dealtjes en plan je perfecte misdaden
  • Schakel je je tegenstanders uit
  • Bescherm je jezelf, je familie en je bondgenoten
  • Koop je credits bij als je even een boost nodig hebt, of speel je geheel gratis
  • Klim je op te de machtigste positie op het eiland en in Italië